Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας 04-06-10.


- Συμβολική διαμαρτυρία των Οικολόγων Πράσινων για το απειλούμενο άμεσο κλείσιμο μεγάλου μέρους του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στην Σταδίου και Κολοκοτρώνη, στις 11:00.

- Συνέντευξη τύπου της ομοσπονδίας εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο ΠΟΕΕ-ΥΤΕ για τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της, στις 16 και 30 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, στις 12:00.

- Συνέδριο με θέμα “Πολιτισμός και Τουρισμός : Μία νέα προσέγγιση", που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στη Βουλή των Ελλήνων. Έως τις 6 Ιουνίου.

- Συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στη συνάντηση των διαπιστευμένων στην Ελλάδα πρέσβεων των κρατών-μελών της ΕΕ, η οποία διοργανώνεται από την Ισπανική Προεδρία, στην Αίγλη Ζαππείου, στις 09:00 και στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου για την κύρωση της Συμφωνίας Σταθεροποίησης και Σύνδεσης (ΣΣΣ) ΕΕ-Βοσνίας&Ερζεγοβίνης, στη Βουλή, στις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου