Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας 03-06-10.


- Εικοσιτετράωρη απεργία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες (Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, Μετρό, Τραμ) κατά των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης.

- Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με το Προεδρείο του Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute), στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 14.00.

- Συνεδρίαση υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία του κόμματος, στις 12:00.

- Ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην 31η Ετήσια Συνάντηση των Ανωτάτων Στελεχών Προϋπολογισμού του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 09:30.

- Απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Θεοδώρου Δρίτσα σχετικά με τη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ κατά στολίσκου πλοίων ακτιβιστών, στη Βουλή, στις 09:30. Ενημέρωση στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την πορεία και την προοπτική των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις 12:00.

- Συνέντευξη τύπου της ομοσπονδίας εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο ΠΟΕΕ-ΥΤΕ για τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της, στις 16 και 30 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, στις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου