Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας 02-06-10.


- Άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για θέματα που σχετίζονται με τις αποκρατικοποίησεις καθώς και τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Δικαιοσύνης, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 09:30.

- Συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Jerzy Buzek, στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12.00.

- Συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθηγητή Jerzy Buzek, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 13:30.

- Συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοηγών, Νίκης 5-7, στις 9:00. Στις 16:00 θα συναντηθεί με τον Σέρβο υπουργό Εμπορίου και Υπηρεσιών, Slobodan Milosavljevic, Μεσογείων 119.

- Συνάντηση του Προέδρου της Σερβίας Boris Tadic με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σε γεύμα, στις 13:30.

- Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Jerzy Buzek, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στη Ρηγίλλης, στις 09:30 και με τον Πρόεδρο της Σερβίας Boris Tadic, στο ξενοδοχείο Hilton, στις 12:40 το μεσημέρι.

- Συνέντευξη τύπου των διοργανωτών της Διεθνούς Έκθεσης για την Ναυτιλία "Ποσειδώνια", που θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Ιουνίου, στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, Ακτή Δηλαβέρη 3, στον Πειραιά, στις 13:30.

- Συνέντευξη τύπου της Εθνικής Τράπεζας για τον ετήσιο διαγωνισμό "i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία" στο Μέγαρο Μελά, στις 13:00.

- Εταιρική παρουσίαση της Τιτάν, στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στις 09:30.

- Ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια στο ξενοδοχείο Intercontinental, στις 12:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου