Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας 02-02-10.


- Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στις 17:00.

- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί ενάντια στα προτεινόμενα μέτρα για το ασφαλιστικό, στην Πλατεία Βάθης, στις 10:00.

- Συνάντηση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρέα Λοβέρδου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις βασικές πτυχές των αλλαγών στο Ασφαλιστικό, στα γραφεία της ΝΔ, στις 12:00.

- Συνάντηση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, στο υπουργείο επί της ακτής Βασιλειάδη, στις 11:30.

- Συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, με θέματα την επεξεργασία και εξέταση των σχεδίων νόμων του υπουργείου Εξωτερικών για την κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για συνεργασία μεταξύ της Διπλωματικής Ακαδημίας του υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ινστιτούτου Διπλωματικών Σπουδών του υπουργείου Εξωτερικών του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και την κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου και του υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν στη Βουλή, στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου